BLOGGEN ETT HALVÅR IDAG!

Hejhejkompis!

Kollade i vårt arkiv och ser att idag den 23 Januari, klockan 18.58 är det ett halv år sen vår blogg skapades.
Kommer ihåg när vi bestämde oss för denna bloggen så tänkte berätta lite kort.

Innan denna bloggen fanns hade jag(Rebecca) och Maja varsin blogg. Vi hade perioder när vi bloggade mycket och sen slutade blogga helt nästan. När jag inte bloggade gnällde Maja och när hon inte bloggade gnällde jag. :P
Just vid den tiden innan vi startade denna bloggen ville Maja ha en ny blogg men hittade inget passande namn och jag ville sluta blogga helt, tror jag.
Vi satt hemma hos Maja och kom på en "lösning", vi skulle starta en blogg tillsammans och båda skulle blogga! 
Båda tyckte det lätt som en grym idé och startade då "hejhejkompis". 
Exakt hur vi kom på namnet hejhejkompis kommer jag faktiskt inte ihåg men vi ville iallafall ha ett enkelt men annorlunda namn. "hejhejkompis" passade rätt så bra in på det!

Vårt första inlägg:




/R
 


.L.A.S.E.R.D.O.M.E.

Hejhejkompis!

Nu är jag redo för att dra ut på sommarjobbs letande. Lämnade några CV:n i veckan men ska lämna ytterliggare några CV:n till andra butiker idag. Ikväll drar vi in till malmoe för lite laaaaaaserdome!




/R

Eddy Wata

hejhejkompis!




/R

Pink clouds.

Hejhejkompis!


"Det sägs att kärleken inte känner några gränser. Men gränserna är just det intressanta."

/R


BACK TO SCHOOL

Hejhejkompis!
Hemma från skolan och en snabb runda på stan nu:) Skoldagen var dryyyg fast den var kort, antagligen för att det var första dagen. Snart ska man väl förhoppningsvis komma in i det igen.
Ikväll ska jag bjuda mina syskon på middag. Lax, potatisgratäng och världens godaste sallad blir det! Har aldrig lagat lax förr men det kan väl inte vara så svårt? Bara till att steka lite..

Är det förresten bara jag som längtar till sommaren något fruktansvärt?!? Är så trött på att all snö, is och att alltid frysa!!:/


Lousie och jag en mysig kväll på stranden i somras.

/M


Elvis&Emil

Hejhejkompis!



/R

Tips

Hejhejkompis!


Vill tipsa om ett bra värmeskydd som verkligen skyddar håret och den hjälper också håret att stanna kvar efter det man "gjort". Om man t.ex. plattar håret håller det sig plattare längre eller om man lockar det så håller lockarna längre. Den ligger runt hundra lappen och finns att köpa i frisörsalonger.
Värt att pröva!

/R

hejhejkompis! Nu bär det in till malmoo fö...

hejhejkompis! Nu bär det in till malmoo för att boka resa till Turkiet med tjejorna:-D naajs!! Synd bara att inte alla ska med.. :( efter det tänkte jag in på hm och köpa nya jeans för mina favoriter har gått sönder:(( och sen börjar skolan imorn!:( ångest!! /M


Plastic.

Hejhejkompis!


Don't be fancy, Just get dancey 
Why so serious?

/R


Mobilblogg

Än så länge inga vinster:( /R och M


Good friends will stop

Hejhejkompis!



Ikväll träffar jag mina fina tjejer för en myskväll med bingolotto och snack :) trevleet.♥

/R

The year that we have behind us now

Hejhejkompis!

Januari-December! Lägger in lite foton och texter om året som varit nu, 2010!


♥2009, vann Erik i idol och min kompis fick en erik-feber! och jag lite med. Första halvåret på tvåtusentio blev det kolla på alla eriks uppträdanden och ja. Vad mer kan man säga? Det var en väldigt rooolig tid men nästan lite glad över att "febern" är över. Det var lixom jag&naadie och massa fjortisar.. haha. massa minnen iallafall!


♥Jag och Naadie tillbringade en hel dag i västra hamnen i malmö. Bad, sol, fotografering och ett uppträdande av erik och hans band.


♥ När malmöfestival var var jag där inne varje dag tror jag. haha. Jätte rolig vecka och längtar till MF 2011! :)



♥ En massa fester, utgångar, vinkvällar, tjejkvällar och födelsedagsfester! Den bästa utgången var på utestället: slagt i början av juli. Det var skumparty! Asså fyfan vilket drag. Har ni aldrig varit på skumparty förut borde ni verkligen gå på det! Fyfan vilken natt det var!


♥ Tillbringade många dagar ute i albäck med fotografering och picnik! :)


♥ många dagar på stranden både på dagen och kvällarna. Cyklade även i havet :P lyckat? nja. Gick bra och cykla utåt men värre när man skulle in.


♥ Vi såg LADY GAGA och hon var GRYYYYM! längtar tills RIHANNA!


♥ Var i stan med Naadie och Maja och plötsligt fick jag för mig att färga mitt hår brunt så Maja färgade det där hemma. OH gooood! det blev RÖTT! Vilken katastrof! Jag verkligen hatade det! så blekte tillbaka till blont 2 ggr. Blev äckligt platinablond och mitt hår fick rent ut sagt stryk! Idag har det reparerat sig väldigt mycket men kommer ta tid innan det är helt okej igen. Men men nu har jag iallafall testat det.


♥♥2010 hade sjuukt fina stunder och fler än dom här ovan finns men orkar inte lägga in fler bilder, så dessa får räcka för att sammanfatta mitt tvåtusentio. Ett fint år med fina vänner!

/R





Someone does something wrong sometime

Hejhejkompis!




/R

Photos of Victory.

hejhejkompis!



/R

2010-GAGA 2011-RIHANNA

hejhejkompis!







såg GAGA, ska se RIHANNA!

/R

ONLY GIRL

Hejhejkompis!!

Idag bokades det biljetter till Rihanna när hon kommer till Malmö i Oktober eller November:-D NAJS!!! Och med lite tur så bokas även en annan sak ikväll.. Hoppas hoppas hoppas!!!
Ja, den senaste tidan har jag och Rebecca spenderat med att packa lådor på min pappas jobb för att tjäna lite money, tror redan Rebecca skrivit det men ändå:P
Kom på att vi inte lagt in några bilder från lussevakan, så bättre sent än aldrig;)









Louise var även med under kvällen, men lyckades aldrig fastna på bild;)

/M

.två.noll.ett.ett.

Hejhejkompis!




bilder från förfesten och en bild från TOLVslaget!!

/R

RSS 2.0