I L-O-V-E YOU, dude!

Hejhejkompis!







/R


BORN THIS WAY

Hejhejkompis!
Måste börja med att instämma med det Rebecca skrev i föregående inlägg; gaga var gryyyyym!!!:-D sjukt bra och så cool!! Trodde inte att hon sjung så sjukt bra live som hon faktiskt gjorde.
Lördagskvällen hemma hos Rebecca bev även den mycket lyckad:)







Ikväll blir det nya harry potter filmen med Rebecca:-D Yeey!! Hoppas att den är bra:)

/M

On GAGA!

hejhejkompis!

Gaga var gryyym igår!! Hade faktiskt bra platser för de "lilla" priset vi gav för biljetterna, vilket jag inte trodde... Trodde faktiskt vi skulle få sämre platser. Men icke. Jag är ÖVER nöjd över kvällen!! :D :D Ni får några mobil bilder av gaga, därav kvaliten! :)




ps. Ikväll blir det middag, god dricka och ett fint sällskap. TREVLIGT! ds.


/R

Fix you.

Hejhejkompis!

Är trött och rastlös och har inget speciellt att skriva:P Så jag tänkte lägga in några gamla kollage som jag gjort för evigheter sen... Ja, så nu gör jag det...












Hehe, vad tycker ni?:P

/M

eat my heart!

hejhejkompis!

Tre footon från halloween! :)


/R

We call her GAGA!

hejhejkompis!

Efter att disskuterat det i princip från och till hela veckan i skolan så är det exakt en vecka tills vi tjejor sitter på arenan och lyssnar och ser på en suveräään artist, ingen mindre än LADY GAGA!
G R Y M T !
Har lagt in massor av låtar på nya mobilen(smartphonen *blink*) och där bland alla lady gagas låtar! najs.
Det blir först middag hemma hos mig på fredagen och sen njuter vi resten av kvällen av gaga!





/R

TAGGAD

Hejhejkompis! Jepp som rebecca skrv innan så har jag tatuerat mig idag!:-D sjukt! Kan inte fatta att jag vågade:P Men det gjorde faktiskt inte så ont och eftersom den är så liten så gick det väldigt fort, vilket var najs:-D Annars då? Jag njuter av denna lediga vecka:) Chillar, sover, träffar trevligt folk och har det allmänt bra:) Ikväll blir det utgång i malmö med några tjejor;) Var inte alls pepp innan men nu börjar jag komma igång. Tänkte lägga ut en bild på tatueringen, men det verkar inte funka så jag får väl ta det senare:) PUSSHAJ/MAJA

RSS 2.0