SUSHI

Hejhejkompis!

Just nu sitter jag med Lundin och chillar.. Båda två är ganska döda... Men jag försöker dra med henne till stan för att kolla lite i affärer och ta något att äta:D Tyvärr går det inte så bra:P Men jag ska nog lyckas övertala henne;) Jag vill ha suuushi!!!!.. Eller kinamat:)
/M


I'm awesome..

Hejhejkompis!

Så här kan det gå när Maja ska försöka dammsuga....





Och som om inte detta var nog så råkade jag även dammsuga upp en bit golvlist som inte riktigt satt fast..
Hur lyckas man?
/M


SKAL

Hejhejkomips!

Jag fick den här frågan av Sven tidigare idag:


Jo, Sven det ska jag tala om för dig.. Eller visa egentligen... Här är skalen som jag beställt:



Såå, vad tycks?

Och btw, jag och rebecca har en liten fråga.. Vem är det som läst vår blogg? Det är lite sjukt för vi har inte berättat för någon om den än men ändå så har här varit två besökare förutom oss själva. . Kinda wierd.. Har någon typ suttit och tänkt; "hhmm jag undrar om det finns någon blogg som heter hejhejkompis. Jag måste in och kolla." Menmen hejhejkompisar!!! Trevligt att ni tittat in:)
/M

SVAR PÅ TAL

HejHejKompis!

Okej, nu känner jag att jag måste försvara mig!:P Som ni kan läsa i inlägget under så färgade jag Rebeccas hår i våras. Och hon skrev att det blev rött/orange vilket inte är sant!!! Det blev BRUNT... typ..:P hehe. Nej men seriöst det var inte mitt fel..  Vi använde den här färgen:



Titta!! Brunt!!!

Och så här blev det:



Jaa, som sagt: BRUNT..... typ:P haha ♥

/M


Life goes on.

hejhejkompis!

I våras slingade jag bruna slingor i mitt hår hos frissan och tre dagar senare färgade Maja mitt hår hemma hos henne med hopp om att det skulle bli brunt. Men ja, det blev inte riktigt så, rött!(ORANGE!) Efter fem dagar blekte jag håret till blond igen. :) Tack Maja ;) ♥  /R


Ungefär lika nödvändigt som detta inlägg..

HejHejKompis!

Vill ni veta något smart jag gjorde igår?
Jag vet att ni vill!!
Okej, eftersom ni tjatar..
Jag köpte tre skal till min iphone. Varför tre undrar ni kanske nu? Vad ska hon med tre skal? Och ja det kan man undra. Jag undrar det faktiskt själv också.. Det bara blev så liksom. Från början skulle jag bara ha ett men så tog shopaholicen inom mig tag i mig och på några minuter hade jag klickat hem tre stycken. Och vill ni veta det värsta av allt? Jag köpte ett svart!! Ett svart!! Iphonen är ju redan svart... Oh well..  Så kan det gå..
/M

Reply

hejhejkompis!

Jag begär inte att du ska falla för mig, men du kan väl iaf snubbla lite? ♥

Välkommen till vår blogg!

HejhejKompis!

Här är vi, Maja och Rebecca, glyttarna. Sjutton år gamla. Bäst. En blond och en jaa... blond kanske eller brunett who knows. :P . Det är allt ni behöver veta för tillfället, vi hörs sen ;)


RSS 2.0